Hair Cosmetic ApS

cropped-OU-logo.png

Skræddersyet Italienske hårprodukter der byder dig indenfor i en eksklusiv verden som opfylder alle dine behov.

Med Nashi Argan produkter får du et blændende smukt hår. De eksklusive certificerede olier trænger dybt ind i håret og styrker indefra, samtidig plejes og blødgøres skællaget uden at tynge.

Skræddersyet Italienske hårprodukter der byder dig indenfor i en eksklusiv verden som opfylder alle dine behov.

Frisørartikler med certificeret og økologiske ingredienser

Alle frisørartikler fra Nashi er med certificeret økologiske ingredienser og baseret på den sublime og enestående Argan Olie, hvis kosmetiske, farmaceutiske og nærende virke har været brugt gennem flere århundrede.

Olien giver enestående glans og styrker et mat og livløst hår. Det tynger ikke og tilfører elasticitet samtidig med den beskytter mod varme påvirkninger og UV stråler.

Den absorberes straks og giver vedvarende blødt hår samtidig med den genopbygger og fremhæver håret naturlige bevægelser.

Frisørartikler med god samvittighed

Frisørartikler fra Nashi argan er baseret på naturlige ingredienser og den sublime og enestående økologiske Argan olie, som gennem flere århundreder har været kendt for sine unikke og kosmetiske egenskaber.

Produkterne er produceret på CO2 neutral virksomhed i genbrugsmateriale og de indeholder naturligvis ikke parabener og SLS sulfater.

Frisørartikler med god samvittighed

Argan nødderne er samlet af et co-operativt samfund i Marokko og alle ingredienser er fair Trade handlet.

NASHI ARGAN ER produceret på CO2 neutral fabrik i Italien og alle emballager er lavet af genanvendeligt materiale.

Har du et spørgsmål?